Tilaus

Vaivattomimmin tilauksen voi tehdä suoraan HandiTec verkkokaupasta. Tilaus on mahdollista tehdä myös soittamalla 050 3432614   tai sähköpostitse info@handitec.fi.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään tilauksen liittyvissä asioissa. Pyrimme aina mahdollisimman pikaisen toimituksen. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1-4 arkipäivää, jos tilaamasi tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, otamme yhteyttä sähköpostilla/tekstiviestillä

Toimitusehdot

Tuotteiden ja toimituskulujen hinnat sisältävät arvolisäveron 24%. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Toimituskulut määräytyvät paketin fyysisen koon ja painon mukaisesti.

Toimituskulut ilmoitetaan aina ennen maksua, loppusumma eriteltynä. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Vasa Handitecille joko sähköpostitse  info@handitec.fi tai puhelimitse 050 3432 614

Maksutavat

Verkkokaupassa on luotettava ja kotimainen maksunvälittäjä Checkout verkkomaksut. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet sekä yleisimmät pankki-ja luottokortit.

Lasku -osamaksu mahdollisuus  OP, Jousto ja Mash kautta

OP Lasku
OP Osta laskulla –rahoitus on hyödykesidonnainen kertaluotto, jolla kuluttaja voi maksaa verkko-ostokset erissä

Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, joka tarkistaa kuluttajan luottotiedot ennen rahoituksen myöntämistä

OP Osta laskulla on tarkoitettu
  • Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa
  • Kuluttaja saa ensimmäiselle maksuerälle maksuaikaaa 30 päivää
  • Osta laskulla –rahoituksen voi saada 50-5000 euron ostokselle
  • Kuluttaja voi halutessaan maksaa koko velan kerralla pois
  • Osta laskulla –rahoituksen korko on kiinteä 14,95 % ja maksutavasta peritään kuluttajalta 2 euron laskutuspalkkion laskulta
Lisätietoja: www.op.fi

Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi-sähköposti- tai verkkolaskulla.

Paperilaskuista laskutetaan paperilaskulisä  2,90 euroa / lasku

Checkout on Checkout Finland Oy:n, y-tunnus 2196606-6, ylläpitämä palvelu. Jos tilaat sähköpostitse lasku tulee paketin mukaan.

Palautusoikeus

Palautuksesta tulee aina ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse (info@handitec.fi) tai puhelimitse  050 3432614 . Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa. Postikulut palautuksen yhteydessä pitää maksaa itse.