skip to Main Content
+358 (0)50 3432 614 info@handitec.fi    SVENSKA  SUOMEKSI  

Särkevätkö jalkasi? Onko sinulla suonikohjuja? Kärsitkö jalkojen turpoamisesta?

Meiltä löydät tukisukat jokaiseen tarpeeseen ,eri väreissä ja pituuksissa, on sekä avo- että umpikärkisinä, esim. lääkinnälliset hoitosukat suonikohjuleikkauksen jälkeiseen tilanteeseen!

JOBST lääkinnälliset hoitosukat auttavat jalkojen väsymiseen ja särkyyn, laskimo- ja lymfaperäisten oireiden hoidossa ja ehkäisevät alaraajojen turvotusta.

JOBST lääkinnällistä hoitosukka on saatavana useissa eri kompressioluokissa, väreissä, malleissa ja materiaaleissa, jotta voit käyttää niitä joka päivä,  koko päivän ja kaikissa tilanteissa. Mitat tulee ottaa aamulla, sillä jalat turpoavat iltapäivää ja iltaa kohden!

Tervetuloa, niin mitataan!

MA-To klo. 9—> ei ajanvarausta! Perjantai sop. mukaan!

Meillä on myymälä ja huolto suljettu heinäkuussa 1-31.7 .2020

Verkkokauppa toimii normaalisti ja tilaukset voitte jättää myös sähköpostitse –> info@handitec.fi

Esim.  hygieniatuotteet  toimitetaan Vaasassa kotiovelle asti , kotikuljetuksesta veloitetaan  5€ ( alv 0%)

Aurinkoista kesän jatkoa kaikille!

TUOTTEET JA PALVELUT

APUVÄLINEMYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

VASA HANDITEC

Vasa HandiTec on yritys joka toimii apuvälinealalla. Yritys on erikoistunut apuvälineiden myyntiin , korjaukseen ja apuvälineiden muokkaamiseen asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Sähkö-ja manuaali apuvälineiden yksilöllinen sovitus on yksi asia mihin yritys on erikoistunut. Myös autojen muutostyöt kuuluu yrityksen toimenkuvaan. Vahvuuksimme kuuluu pitkä kokemus, hyvä tuotetuntemus ,sekä laaja verkosto.

YRITYKSEN TAVOITE

Ymmärtää asakkaiden tarpeet ja sen mukaan pystyä tarjoamaan tuotteita ja palveluita jota hepottaa arkea, antaa aktiivisen elämän ja sen myötä lisäämään elämänlaatua. Samalla haluamme helpottaa omaishoitajien ja avustajien työtä. Vasa HandiTecin liike ideana on tarjota asiakkaalle kaikki apuvälineisiin liittyvät palvelut yhdestä ja samasta paikasta.

Back To Top