skip to Main Content
+358 (0)50 3432 614 info@handitec.fi    SVENSKA  SUOMEKSI  

-------------------------------------

Särkevätkö jalkasi? Onko sinulla suonikohjuja? Kärsitkö jalkojen turpoamisesta?

Meiltä löydät tukisukat jokaiseen tarpeeseen ,eri väreissä ja pituuksissa, on sekä avo- että umpikärkisinä, esim. lääkinnälliset hoitosukat suonikohjuleikkauksen jälkeiseen tilanteeseen!

 

 

VASA HANDITEC   25 v

Vuonna 1995 perustin sen, joka tänä päivänä on Vasa Handitec. Alkuun yritys keskittyi korjaamaan ja muokkaamaan liikuntarajoitteisille sähkö- ja manuaali apuvälineitä. Muutaman vuoden kuluttua tuli myös apuvälineiden myynti mukaan kuvioon. Kymmenen vuotta sitten perustimme myös yhden suomen ensimmäisistä apuvälinekaupoista.

2016 avasimme apuvälinemyymälä kiinteistössämme Sundomintie 7.  Tänä päivänä Vasa Handitec toimii kahdella eri paikalla, toimisto- ja korjaamo toimii Sundomintie 49 ja apuvälinekauppa osoitteessa Sundomintie 7.

’’Pelottavaa, kuinka aika rientää hauskaa pidettäessä’’, niin meillä on ollut viimeiset 25 vuotta.

Meillä on ollut monta erittäin mielenkiintoista projektia vuosien varrella, saatu monia uusia tuttavia ja olemme olleet mukana alalla, jonka kehitys ei lopu, erityisesti tekniikka on muuttunut nopeasti.

Haluan kiittää teitä kaikkia asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita siitä, että olemme saaneet toteutettua nämä 25 vuotta.

Olimme suunnitelleet juhlia 25 vuotta tänä vuonna mutta valitettavasti pandemian takia se ei ollut mahdollista. Toivomme että tämä toteutuisi ensi vuoden puolella.

Haluan toivottaa asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneille Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta!

Pitäkää huolta toisista ja itsestänne.

Stefan Jåfs

TJ /Oy Vasa HandiTec Ab

 

TUOTTEET JA PALVELUT

APUVÄLINEMYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

VASA HANDITEC

Vasa HandiTec on yritys joka toimii apuvälinealalla. Yritys on erikoistunut apuvälineiden myyntiin , korjaukseen ja apuvälineiden muokkaamiseen asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Sähkö-ja manuaali apuvälineiden yksilöllinen sovitus on yksi asia mihin yritys on erikoistunut. Myös autojen muutostyöt kuuluu yrityksen toimenkuvaan. Vahvuuksimme kuuluu pitkä kokemus, hyvä tuotetuntemus ,sekä laaja verkosto.

YRITYKSEN TAVOITE

Ymmärtää asakkaiden tarpeet ja sen mukaan pystyä tarjoamaan tuotteita ja palveluita jota hepottaa arkea, antaa aktiivisen elämän ja sen myötä lisäämään elämänlaatua. Samalla haluamme helpottaa omaishoitajien ja avustajien työtä. Vasa HandiTecin liike ideana on tarjota asiakkaalle kaikki apuvälineisiin liittyvät palvelut yhdestä ja samasta paikasta.

Back To Top